top of page

Tervetuloa
ryhmämatkalle!

Kesän upea kohokohta on varata ryhmämatka Puotilan kesäteatteriin! Katettu katsomo ja Puotilan kartanon ravintolan herkut takaavat mieleenpainuvan elämyksen ja lämpimän muiston pitkäksi aikaa.

Puotilan kesäteatteri täynnä tapahtumia 

Puotilan kesäteatteri aloittaa esityskautensa 3.6.2023 tragikoomisella MAKKARAKEITTOA-näytelmällä. Ohjauksesta vastaa Annukka Valo ja näyttelijöinä ovat Imatran teatterista Ulla Järnstedt sekä Puotilan kesäteatterin toiminnanjohtaja, näyttelijä Karo Lauronen.

Kesän toisena tuotantona nähdään koko perheen näytelmä PRINSESSA PIKKIRIIKKIN KESÄ. Hannele Lampelan suositun teoksen ohjaa näyttämölle Samu Loijas. Näyttelijöinä ovat Anna Ranta ja Juha Koistinen. Ensiesitys 1.7.

Ulkoilmanäyttämöllä nähdään tämän lisäksi myös stand up-esityksiä pitkin kesää!

logo.jpg
Tarjouspyyntö
kynnet_web.jpg

RYHMÄT -10%

5pm-8pm

DAILY

22,50 € / LIPPU

MAKKARAKEITTOA

Kesäteatterimme katsomoon mahtuu n. 200 katsojaa. Lippuvaraus kannattaakin tehdä hyvissä ajoin parhaiden paikkojen varmistamiseksi. Samalla voi tehdä alustavan varauksen väliaikatarjoiluista ja ruokailusta teatterilla. Ruokailumahdollisuus yli 39 hengen ryhmille.

Ryhmäliput ovat saatavilla vähintään 20 hengen ryhmille.

Yksi ryhmänvetäjän lippu on maksuton, kun ryhmässä yli 20 henkilöä. Mikäli bussinkuljettaja haluaa katsoa esityksen, hänen tulee henkilökohtaisesti noutaa itselleen maksuton paikkalippu teatterilta lipunmyynnistä ennen esitystä. Jos kuljettaja kuuluu ryhmään ja haluaa istua samassa paikassa, silloin lippu on normaalihintainen.

Kaipaisitteko esityksen rinnalle kenties ruokailun ja kahvittelun? Ottakaa mieluusti yhteyttä, niin räätälöidään teille mieleenpainuva kesäinen päivä!
puh: 0400664799
myynti@puotilankesateatteri.fi
tai alla olevalla lomakkeella.

Kiitos viestistä!

bottom of page