top of page
suhteellisen_vapaata_web.jpg
koira_nimeltaan_kissa_web.jpg

Tervetuloa
ryhmämatkalle!

Kesän upea kohokohta on varata ryhmämatka Puotilan kesäteatteriin! Katettu katsomo ja Puotilan kartanon ravintolan herkut takaavat mieleenpainuvan elämyksen ja lämpimän muiston pitkäksi aikaa.

Puotilan kesäteatteri juhlistaa 10-vuotista taivaltaan.

Puotilan kesäteatteri viettää kesällä 2024 10-vuotisjuhlia. Kauden aloittaa Suhteellisen vapaata, joka on ajankohtainen, raikas ja viihdyttävä komedia avoimesta suhteesta. Ensi-ilta on 8.6.2023. Rooleissa nähdään Eeva Putro, Karo Lauronen, Iida-Maaria Lindstedt sekä Juha Koistinen. Ohjauksesta vastaa Annukka Valo. 

Kesän toisena tuotantona nähdään koko perheen näytelmä Koira nimeltään Kissa. Tomi Kontion suosittuun lastensatuun perustuvan näytelmän ohjaa Samu Loijas. Näyttelijöinä nähdään Juha Koistinen sekä Miukko Lauronen. Ensiesitys 29.6.

Näiden lisäksi ulkoilmanäyttämöllä nähdään jo perinteeksi muodostuneita stand up-esityksiä pitkin kesää!

Tarjouspyyntö
Suhteellisen vapaata ryhmille

RYHMÄT -10%

5pm-8pm

DAILY

27 € / LIPPU

SUHTEELISEN VAPAATA

Kesäteatterimme katettuun katsomoon mahtuu n. 200 katsojaa. Lippuvaraus kannattaakin tehdä hyvissä ajoin parhaiden paikkojen varmistamiseksi. Samalla voi tehdä alustavan varauksen väliaikatarjoiluista ja ruokailusta teatterilla. Ruokailumahdollisuus yli 39 hengen ryhmille.

Ryhmäliput ovat saatavilla vähintään 20 hengen ryhmille.

Yksi ryhmänvetäjän lippu on maksuton, kun ryhmässä yli 20 henkilöä. Mikäli bussinkuljettaja haluaa katsoa esityksen, hänen tulee henkilökohtaisesti noutaa itselleen maksuton paikkalippu teatterilta lipunmyynnistä ennen esitystä. Jos kuljettaja kuuluu ryhmään ja haluaa istua samassa paikassa, silloin lippu on normaalihintainen.

teatterilta_jono_2023_edited.jpg

Kaipaisitteko esityksen rinnalle kenties ruokailun ja kahvittelun? Ottakaa mieluusti yhteyttä, niin räätälöidään teille mieleenpainuva kesäinen päivä!
puh: 0400664799
myynti@puotilankesateatteri.fi
tai alla olevalla lomakkeella.

Kiitos viestistä!

bottom of page